Recomandari

Top-RK
Rss

Connect-R şi-a fracturat o mână într-un accident de circulaţie

Publicat de FloriQUE | Etichete: accident, circulatie, connect-r | Posted on 1 aug. 2010

Cântăreţul Connect-R şi-a fracturat mâna dreaptă într-un accident de circulaţie, care s-a produs vineri, în jurul orei 18.00, în judeţul Sibiu, informează Pro Tv.



Connect-R se deplasa, împreună cu membrii trupei sale, cu un microbuz spre localitatea Huedin, unde ar fi trebuit să susţină vineri seara un recital. La circa 40 de km de Sibiu, o maşină a tăiat calea microbuzului în care se afla Connect-R, izbind frontal autoturismul. Doar solistul Connect-R a avut de suferit, fiind rănit la mâna dreaptă.

Connect-R a fost dus la spital, împreună cu şoferul vinovat pentru producerea accidentului.

Medicii au declarat pentru Pro Tv că artistul a ajuns la ei cu o fractura la nivelul antebraţului, care a necesitat o intervenţie chirurgicală. Celălalt pacient, şoferul maşinii care a produs accidentul, a avut o contuzie toracică fără fracturi, potrivit medicilor.

La rândul său, inspectorul Bogdan Maxim, şef birou DN - IPJ Sibiu, a declarat că vina aparţine şoferului autoturismului care a lovit microbuzul în care se afla Connect-R.

"Nu s-a asigurat la trecerea de pe banda unu pe banda a doua a sensului de mers Alba spre Sibiu, a acroşat o autocisternă, şi a fost proiectat pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu microbuzul care aparţine trupei Connect-R", a spus inspectorul Bogdan Maxim.

Connect-R a spus că vrea să revină cât mai repede la Huedin, pentru concertul la care vineri seara nu a mai ajuns. "Îl amânăm, îl reprogramăm. Ideea e că şase săptămâni trebuie să stau în recuperare", a spus Connect-R.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu