Recomandari

Top-RK
Rss

O clădire cu trei etaje s-a prăbuşit în Italia. Trei persoane au murit - FOTO

Publicat de FloriQUE | Etichete: cladire, italia, prabusire | Posted on 1 aug. 2010

Un imobil cu trei etaje s-a prăbuşit în noaptea de vineri spre sâmbătă, în apropiere de Neapole, în sudul Italiei, provocând moartea a trei persoane, însă serviciile de intervenţie au reuşit să salveze o fetiţă prinsă sub dărâmături timp de 14 ore, relatează agenţia Ansa.



Imobilul cu trei etaje, situat în Afragola, în provincia Neapole, s-a prăbuşit din motive încă necunoscute. Serviciile de intervenţie, sosite rapid la locul incidentului, au extras de sub dărâmături trupurile unui cuplu de tineri şi al unei femei de 75 de ani.

Nepoata acesteia, Imma Mauriello, în vârstă de zece ani, a putut fi salvată, iar starea sa este considerată "destul de bună".

"Micuţa a reacţionat bine din punct de vedere fizic şi este o fetiţă solidă. Ea îşi aminteşte tot ce s-a întâmplat şi a rămas conştientă tot timpul petrecut sub dărâmături", a declarat Eduardo Ruotolo, director adjunct al spitalului unde a fost transportată.

Premierul Silvio Berlusconi le-a transmis condoleanţele sale apropiaţilor victimelor, asigurându-i de sprijinul Guvernului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu