Recomandari

Top-RK
Rss

Lenovo IdeaPad U1 – Laptop sau Tablet PC?

Publicat de Dark Spinning Shadow | Etichete: CES, CNET, Laptop, Lenovo, Lenovo IdeaPad U1, Tablet PC | Posted on 14 feb. 2010

Lenovo a prezentat în cadrul expoziţiei CES (Consumer Electronic Show) 2010 din Las Vegas, un nou notebook inovativ – IdeaPad U1 -, cu ajutorul căruia producătul işi propune să revolutioneze modul în care utilizăm calculatorul portabil.
Lenovo IdeaPad U1
Lenovo IdeaPad U1 este construit pentru a oferi consumatorilor două PC-uri într-un singur dispozitiv (fiecare cu propriul procesor şi sistem de operare)  care lucrează împreună şi independent atât ca un laptop, cât şi ca o tabletă multitouch. Carcasa modernă de culoare roşu aprins este mai mică chiar şi decat o coală A4 şi dispune de o greutate de doar 1,72 kg. Datorită construcţiei, utilizatorii pot cu usurinţă să detaşeze ecranul şi să îl transforme în tabletă.
Atunci când IdeaPad U1 se află în forma sa tradiţională de notebook, interiorul adăposteşte un ecran de 11.6 inch cu iluminare LED şi foloseşte sistemul de operare Windows 7. Când ecranul multitouch de 0.73kg este înlăturat, notebook-ul devine o tabletă independentă, cu un procesor dedicat, care foloseşte un sistem de operare special conceput de Lenovo.
Cel mai bun produs al CES 2010
Lenovo IdeaPad U1 a atras atenţia presei de specialitate, producătorul anunţând printr-un comunicat de presă câştigarea premiului “Best of CES”. Jurizaţi de editorii de la CNET, câştigatorii au fost anunţaţi în cadrul CES 2010 din Las Vegas. Pentru acordarea premiului editorii CNET au vizualizat sute de inscrieri şi au luat în observaţie toate produsele expuse la CES 2010.
“Notebook-ul hibrid IdeaPad U1 a fost ales din sutele de produse prezente la show şi demonstrează inovaţia şi merită pe deplin unul din premiile noastre ‘Best of CES’ ”, a spus Scott Ard, Editor in Chief la CNET.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu