Recomandari

Top-RK
Rss

Cele mai asteptate filme din 2010

Publicat de RaideN | Etichete: 2010, asteptate, bella swan, eclipse, filme, iron man 2, megan fox, the expendables, top | Posted on 28 nov. 2009

æDeoarece mai este doar o luna pana in 2010 m-am decis sa va prezint cele mai asteptate filme ce se vor lansa anul viitor. Anul 2010 va fi un an cu multe continuari, cu adaptari dupa carti sau seriale mai vechi, dar si cu filme originale.

20.The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader



Distributie: Ben Barnes, Skandar Keynes, Georgie Henley, Will Poulter
Data lansare: 10 decembrie
Descriere: In partea a treia a filmului, Lucy si Edmund Pevensie se intorc in Narnia impreuna cu verisorul lor, Eustace. Cei trei, Lucy, Edmund si Eustace il vor intalni pe Printul Caspian intr-o calatorie dincolo de mare, la bordul navei regale, The Dawn Treader.




19.Grown Ups


Distributie: Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, Rob Schneider, David Spade, Salma Hayek, Maria Bello, Maya Rudolph
Data lansare: 25 iunie
Descriere: Dupa 30 de ani de la absolvirea liceului, cinci prieteni foarte buni se intorc in orasul natal pentru a participa la funeraliile fostului lor antrenor de baschet. Reunindu-se cu prilejul acestui eveniment trist dupa atatia ani de despartire, grupul celor cinci amici decide sa petreaca un sfarsit de saptamana impreuna. Intrucat revederea lor coincide cu ziua de 4 iulie, sarbatoarea nationala a Statelor Unite ale Americii, Lenny, Rob, Eric, Kurt si Marcus impreuna cu familiile lor rememoreaza aventurile din trecut si intra in tot felul de incurcaturi amuzante in prezent.

18.A Couple of Dicks


Distributie: Bruce Willis, Tracy Morgan, Jason Lee, Seann William Scott, Adam Brody
Data lansare: 26 februarie
Descriere: Un film despre doi politisti, unul alb si unul negru, care trebuie sa recupereze un cartonas de baseball furat si intra intr-o serie de incurcaturi amuzante.





17. Date Night


Distributie: Steve Carell, Tina Fey, Mark Wahlberg, James Franco, Leighton Meester, Common, Taraji Henson, Kristen Wiig, Ray Liotta, Mila Kunis, Mark Ruffalo, William Fichtner
Data lansare: 9 aprilie
Descriere: Claire si Phil Foster sunt un cuplu casatorit din New York. Ei decid sa actioneze pentru a reaprinde scanteia pasiunii dintre ei, speriati de divortul unor buni prieteni. In timp ce iau masa la un restaurant monden din Manhattan, cei doi soti sunt confundati cu alte persoane si se trezesc implicati intr-o aventura plina de pericole, dar si de adrenalina.

16. Machete


 Distributie:  Danny Trejo, Robert DeNiro, Jessica Alba, Steven Segal, Lindsay Lohan, Michelle Rodriguez, Cheech Marin
Data lansare: 16 aprilie
Descriere: Filmul urmareste povestea asasinului Machete, care apare in filmele Desperado si Once upon a time in Mexico.






15. The Rum Diary


Distributie: Johnny Depp, Amber Heard, Aaron Eckhart, Giovanni Ribisi, Richard Jenkins, Bill Smitrovich, Michael Rispoli, Julian Holloway, Amaury Nolasco, Marshall Bell
Data lansare: neanuntata
Descriere: Actorul Johnny Depp va aduce romanul biografic al lui Hunter S. Thompson, The Rum Diary, pe marele ecran. Filmul spune povestea  unui jurnalist care se mută din New York la un ziar din Puerto Rico.

14. Valentine's Day


Distributie: Julia Roberts, Anne Hathaway, Shirley MacLaine, Emma Roberts, Jennifer Garner, Patrick Dempsey, Bradley Cooper, Queen Latifah, Jamie Foxx, Jessica Biel, Hector Elizondo, Jessica Alba, Eric Dane, Topher Grace, Ashton Kutcher, Carter Jenkins, Taylor Swift
Data lansare: 12 februarie 
Descriere: Filmul, regizat de Garry Marchall, cu Jessica Alba si Gary Cooper in rolurile principale, spune povestea mai multor cupluri destabilizate de presiunea psihologica a Zilei Indragostitilor. Cuplurile se impart si se despart in acest film cu multiple fire narative care, in esenta, spun acelasi lucru si-l adapteaza la persoane diferite. Povestile protagonistilor se intretaie si se amesteca spumos in acesta comedie romantica neconventionala.

13. Robin Hood



 Distributie: Russell Crowe, Cate Blanchett, Mark Strong 
Data lansare: 14 mai 
Descriere: Binecunoscuta poveste a lui Robin Hood, de data aceasta spusa de regizorul Ridley Scott impreuna cu echipa vinovata de succesul filmului Gladiator.







12. Harry Potter and the Deathly Hollows Part 1


  Distributie: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Evanna Lynch
Data lansare: 19 noiembrie 
Descriere: Continuarea binecunoscutei saga Harry Potter. Ultima carte a lui J.K. Rowling a fost impartita in doua parti, nu din motive de acuratete narativa, ci din motive pur comerciale.






11. The Book of Eli


Distributie: Denzel Washington, Gary Oldman, Mila Kunis, Ray Stevenson, Jennifer Beals
Data lansare: 15 ianuarie 
Descriere: n urma cu 31 de ani, un razboi apocaliptic a pustiit teritoriul Statelor Unite ale Americii si a aruncat civilizatia in pragul colapsului. Un razboinic singuratic pe nume Eli, unul dintre putinii supravietuitori ai conflagratiei, si-a asumat existenta de nomad si calatoreste de-a lungul si de-a latul acestui peisaj dezolant cu scopul de a proteja o carte sacra ce contine secretul salvarii viitorului umanitatii. Pentru a-si implini destinul, Eli trebuie sa impiedice intrarea acestei carti valoroase in posesia unor oameni care s-ar folosi in mod distructiv de cunostintele cuprinse in ea.


10. The Twilight Saga: Eclipse


Distributie: Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner 
Data lansare: 30 iunie 
Descriere:  Bella se afla in fata unei decizii foarte grele : il iubeste enorm pe vampirul Edward,insa nu poate renunta la dragostea ei pentru varcolacul Jacob. Desi relatia ei cu cel din urma nu mai este atat de stransa, ea face tot posibilul pentru a redeveni prietenii buni care erau odata.


9.Toy Story 3 



Distributie: Tom Hanks, Tim Allen 
Data lansare: 18 iunie 
Descriere: Continuarea aventurilor personajelor animate Buzz Lightyear si Woody Șeriful.








8. Shutter Island


  Distributie: Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Ben Kingsley, Michelle Williams, Emily Mortimer, Jackie Earle Haley, Max von Sydow, Elias Koteas, Patricia Clarkson
Data lansare: 19 februarie

Descriere: Teddy Daniel si Chuck Aule sunt doi politisti trimisi sa prinda o pacienta cu boli mentale scapata din sanatoriu. Ei ajung pe o insula izolata (si ciudata) de pe langa Massachusetts, unde descopera un plan periculos bazat pe minciuna si inselatorii. De asemenea, cei doi politisti au de a face cu fortele naturii si trebuie sa gestioneze o revolta din cadrul sanatoriului. Incercarile celor doi de a afla adevarul sunt barate de mai multe ori de doctorul John Cawley, directorul ospiciului. Politistii sunt hartuiti de o forta nevazuta, care se foloseste de amintirile lui Teddy despre sotia lui moarta, Dolores.


7. Jonah Hex


Distributie: Josh Brolin, Megan Fox, Will Arnett, John Malkovich, Michael Fassbender, Michael Shannon
Data lansare: 18 iunie
Descriere: Jonah Hex este un ucigas profesionist, care poate sa gaseasca orice si pe oricine, oricat de bine s-ar ascunde.  El trebuie sa il localizeze si sa il opreasca pe Quentin Turnbull, un terorist periculos, care la randul sau isi aduna o armata de zombi. Megan Fox joaca rolul prostituatei Leila, femeia din viata lui Jonah.





6. The Expendables


 Distributie: Sylvester Stallone, Mickey Rourke, Jason Statham, Jet Li, Steve Austin, Terry Crews, Dolph Lundgren
Data lansare: 20 august

Descriere: Poveste se invarte in jurul unei echipe periculoase de mercenari, cunoscuta sub numele de “ The Expendables” condusa de Barney Ross. Acestia sunt angajati de misteriosul domn Church pentru a-l da jos pe generalul Garza , dictatorul insulei Corza de langa Brazilia, care a devastat insula de peste douazeci de ani. Desi beneficiaza de ajutorul unui traficant de armament, Tool , provocare nu este atat de simpla pe cat parea. Dolph Lundgren declara despre film: "Este un film de scoala veche, cu bataie, in care oamenii se lupta cu cutite si se impusca".

5. The A-Team

  
Distributie: Liam Neeson, Bradley Cooper, Quinton "Rampage" Jackson, Sharlto Copley
Data lansare: 11 iunie 
Descriere: Filmul este adaptarea serialul american de succes The A-Team, care urmareste un grup de veterani ai razboiului din Vietnam care cutreiera Statele Unite si ajuta oamenii care au probleme ce nu pot fi rezolvate de politie sau de stat.




4. Shrek Forever After


Distributie: Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz, Antonio Banderas
Data lansare: 21 mai 
Descriere: Dupa ce a provocat marele dragon, a salvat-o pe printesa si imparatia socrilor, ce poate sa mai faca un capcaun ? Ei bine, daca te cheama Shrek, atunci esti un familist convins. In loc sa sperie satenii asa cum obisnuia el sa faca in trecut, acum el da autografe pe furcile acestora. Intrebarea care si-o pune el insusi este "ce s-a intamplat cu spiritul lui salbatic ?" Lui ii este dor de acele zile de libertate asa ca semneaza un pact cu un spiridus destul de dubios pe nume Rumplestiltskin. Acesta de fapt il pacaleste si il trimite pe Shrek intr-un taram Far, Far Away alternativ, acolo unde cei ca el sunt vanati, Rumplestiltskin este rege, iar Shrek si Fiona nu s-au intalnit niciodata. Este datoria lui Shrek de a se intoarce in realitatea lui, in speranta ca isi va salva prietenii si iubita lui sotie.

3. Alice In Wonderland


Distributie: Mia Wasikowska, Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Michael Sheen, Alan Rickman, Timothy Spall, Christopher Lee
Data lansare: 5 mai 
Descriere:  O tanara de 17 ani se pregateste pentru o petrecere in inalta societate. Ea afla ca parintii ei doresc sa ii aranjeze o nunta cu unul dintre nobilii batrani si anosti prezenti la eveniment. Alice fuge de la petrecere, urmarind un iepure alb. Ea intra intr-o gaura si ajunge in Tara Minunilor, un loc pe care l-a vizitat in urma cu 10 ani, dar nu-si aminteste. Printre cei care ii uraza "bun venit inapoi" sunt Palarierul Nebun, Tweedledee si Tweedledum si Pisica de Chesire. Alice porneste intr-o calatorie extraordinara pentru a-si clarifica viitorul si pentru a opri dominatia violenta a Reginei Rosii.

2. Inception 


Distributie: Leonardo DiCaprio, Marion Cotillard, Cillian Murphy, Ellen Page, Joseph Gordon-Levitt, Ken Watanabe, Tom Hardy, Michael Caine

Data lansare: 16 iulie 
Descriere: Subiectul nu fost anuntat. Regizorul Christopher Nolan a mentionat insa ca filmul "va fi un thriller SF plasat in arhitectura mintii"


1. Iron Man 2


Distributie: Robert Downey, Jr, Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Mickey Rourke, Sam Rockwell, Scarlett Johansson
Data lansare: 7 mai 
Descriere: Regizat de Jon Favreau, filmul Iron Man 2, urmăreşte caracterul schimbător al sensibilului inventator Tony Stark (Iron Man), acesta confruntandu-se cu un nou dusman, in persoana lui Ivan Vanko, interpretat de Mickey Rourke.



Mentiuni onorabile: Youth in Revolt, The Wolfman, Last Night, How to Train Your Dragon, The Last Airbender, Step Up 3-D, The Green Hornet

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu