Recomandari

Top-RK
Rss

Bomba! Mititelu ramane fara Universitatea!

Publicat de FloriQUE | Etichete: mititelu ramane fara universitatea, probleme la craiova, universitatea craiova | Posted on 28 nov. 2009

Dupa ce a hotarat sa joace la Severin din pricina neintelegerilor cu autoritatile locale, finantatorul alb-albastrilor a intrat in razboi si cu reprezentantii institutiei de invatamant superior din Craiova.


Daca echipa de fotbal va fi mutata din Craiova, voi cere sa i se retraga numele Universitatea, sunt vorbele lui Ion Vladimirescu, rectorului Universitatii din Craiova. Acestea au efectul unei declaratii de razboi dupa ce seful clubului din Banie a anuntat ca din retur va muta echipa la Severin din pricina faptului ca autoritatile locale refuza de cinci ani sa-i acorde cel mai mic sprijin pentru sustinerea echipei. Clubul de fotbal a apartinut Universitatii din Craiova, iar eu ma voi adresa oficial organelor abilitate pentru a retrage numele respectiv, a continuat profesorul Ion Vladimirescu. Conform Legii 183/2004, art. 39 alin. 2, se interzice inscrierea unei firme care contine cuvintele sau sintagmele academic-stiintific, academie, universitate, universitar, scoala, scolar sau derivate, acestea putand fi folosite numai ca urmare a obtinerii acordului din partea autoritatilor publice competente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu