Recomandari

Top-RK
Rss

Nostradamus si Vanga: Al treilea razboi mondial incepe 11 noiembrie 2010

Publicat de FloriQUE | Etichete: 11 noiemrie, 2010, sfarsitul lumii | Posted on 17 oct. 2010

Vanga Pandeva, clarvazatoarea care a prezis tragedia de la 11 septembrie, dezastrul de la Cernobil, moartea printesei Diana sau caderea URSS, alaturi de Nostradamus, au prezis ca pe 11 noiembrie 2010 o sa inceapa cel de-al treilea razboi mondial.

Omenirea va avea parte de evenimente foarte speciale in luna noiembrie a acestui an, dupa previziunile babei Vanga Pandeva, ale lui Nostradamus si ale altor profeti digitali. Iar aceste evenimente sunt cat se poate de pesimiste. Bulgaroaica Pandeva spune ca in noiembrie 2010 se va declansa al treilea razboi mondial. Nostradamus a prezis acelasi lucru in catrenele sale, prezicand aceeasi zi de 11 noiembrie 2010. O tehnologie noua, web-bot, care face predictii bazate pe informatiile care circula pe internet, a prezis o conflagratie mondiala pe data de 8 noiembrie. Acesti prezicatori nu au facut doar predictii corecte mereu. Insa avand in vedere aceste vremuri, pare ca totul merge in favoarea predictiilor lor. Criza economica mondiala, atacuri teroriste. Lumea nu se va sfarsi insa dupa acest razboi, deoarece toti clarvazatorii au prezis evenimente in viitor pana prin anul 5000.

Se crede ca Gorbaciov se ghida si el dupa profetiile babei Vanga Pandeva. Vangelia Gushterva este din Bulgaria si avea darul clarviziunii. La 12 ani a orbit pentru totdeauna. Prima profetie a facut-o la inceputul celui de-al doilea razboi mondial, cand a prezis amanunte despre razboi si numele celor care se vor intoarce vii acasa. Chiar si Ceausescu se pare ca a apelat la ea.

Printre cele mai importante evenimente prezise sunt moartea lui Stalin (a fost arestata pentru asta), evenimentele din Praga din 1968, Cernobil, Perestroika, caderea URSS, moartea printesei Diana, Kursk, 11 septembrie. A murit la 84 de ani, prezicand ziua si ora propriei morti.

Presedintele Obama a fost prezis de Vanga Pandeva, care a spus ca SUA vor fi conduse de un presedinte de culoare la inceputul unei crize economice. A mai spus si ca acesta va fi ultimul presedinte al Americii, deoarece vor aparea mai multe state independente in loc de unul singur.

Legat de cel de-al treilea razboi mondial care va incepe pe 11 noiembrie 2010, Vanga Pandeva a spus ca totul ca incepe cu incidente locale, cum ar fi atentate la viata unor oameni politici. Cel de-al treilea razboi mondial se va incheia in octombrie 2014. Vor fi folosite chiar si arme nucleare si arme chimice in acest razboi. Astfel, viata in emisfera nordica va fi afectata de radiatii iar numarul oamenilor si al animalelor se va imputina aici. In anul 2011 toti europenii vor muri intr-un razboi chimic initiat de musulmani. Omenirea va fi bolnava de tot felul de tipuri de cancer, iar in 2016 in Europa viata va lipsi cu desavarsire. In anul 2018 China va deveni principala putere a lumii. In anul 2023 orbita Pamantului se va inclina, peste 10 ani calota polara se va topi iar in 10 ani Europa va fi condusa de musulmani cu o economie puternica. Se va crea primul om artificial, vor exista pe piata organe artificiale. In 2076 comunismul va domni in toata lumea. Iar anul 5079 inseamna in predictiile babei Vanga Pandeva sfarsitul lumii.

Cel mai cunoscut profet al lumii este Nostradamus. Conform manuscriselor sale, cel de-al treilea razboi mondial va incepe pe 11 noiembrie 2010 si se va desfasura cu arme nucleare, chimice si bacteriologice. Razboiul va porni de la “o fecioara a carei moarte este dorita de un conducator crud si setos de sange“, ceea ce va declansa un conflict intre 2 tari mari, posibil Marea Britanie si Franta. Intre Europa si SUA vor aparea disensiuni iar alte lupte sunt prezise si in peninsula Crimeea. Un imperiu se va forma dupa acest razboi. Nostradamus prezice insa sfarsitul razboiului in decembrie 2012.

Tot el spune si de o catastrofa declansata de Marea Neagra, prin iesirea la suprafata a hidrogenului sulfurat. Europa o sa fie invadata de arabi si chinezi, iar razboiul va fi pe langa Marea Neagra, insa Romania nu va fi afectata foarte grav, deoarece Nostradamus a spus in repetate catrene ca Romania este protejata de Dumnezeu. Sfarsitul lumii nu va fi adus de razboiul acesta. Vor fi descoperite leacuri pentru gripa si pentru SIDA.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu