Recomandari

Top-RK
Rss

Stilul de a face sex în funcţie de zodie

Publicat de Dark Spinning Shadow | Etichete: sex, sex in functie de zodie, stilul in care faci sex, zodie | Posted on 28 sept. 2010

Iată care este stilul tău de a face sex în funcţie de zodie!


Berbec: stilul agresiv


Berbecul are un stil agresiv de a face sex. Pentru el preludiul este vânătoarea, aşa că odată ce a ajuns în pat trece direct la felul principal. Nu îi place să calculeze poziţiile de sex perfecte. El le schimbă repede şi după cum îi dictează instinctul, dar în mare parte va încerca să stea deasupra. Are un stil de a face sex dur şi rapid, aşa că nu oricine ţine pasul cu el. Vrea să domine, deci are multă iniţiativă şi se aşteaptă să îl urmezi supusă.

Taur: stilul în forţă


Astrele spun că Taurul posedă o forţă fizică de neegalat în pat, dar la capitolul imaginaţie mai are de lucrat. El este genul care poate sta mult timp într-o poziţie de sex dificilă, doar pentru a oferi partenerului plăcerea supremă. Nu va crea scenarii fanteziste în pat, dar ştie cum să răsfeţe simţurile partenerei. Are o tehnică deosebită, aşa că atingerile lui sunt mereu la locul şi momentul potrivit.

Gemeni: stilul fantezist


Cu un nativ în zodia Gemeni partida de sex poate dura şi sub un minut, căci preludiul este cel în care investeşte el timp şi energie. Gemenii sunt foarte jucăuşi şi au fantezii pline de erotism pe care caută mereu să le materializeze. De aceea, înainte de sexul propriu-zis va prefera să joace un rol sau să aducă în pat o jucărie erotică. Îi place sexul plasat într-un scenariu fantezist, căci preferă o stimulare intelectuală, uneia fizice.

Rac: stilul altruist


Nativul din zodia Rac este foarte generos, iar acest lucru se vede şi în stilul lui de a face sex. Va încerca să creeze atmosfera perfectă, cu muzică senzuală şi lumânări parfumate. Racul crede că preludiul este cheia satisfacţiei. În plus, este adeptul masajelor erotice care nu lipsesc de la începutul partidelor de sex. În timpul sexului preferă o abordare mai tandră şi se fereşte să experimenteze, până ce nu are o încredere deplină în partener.

Leu: stilul tehnic


La început orice Leu va experimenta în pat, dar o face doar pentru a găsi reţeta perfectă. Acest nativ vrea să ştie că îndeplineşte toate dorinţele celuilalt şi odată ce deţine calea prin care să facă acest lucru nu se abate de la ea.  Am putea spune că sexul cu un Leu tinde să intre într-o rutină, dar este rutina ce garantează satisfacţia. Leul este un partener complet în sensul că este unul dintre puţinii care ştie să îmbine romantismul cu pasiunea.

Fecioară: stilul schimbător


Nu poţi descrie în termeni concreţi stilul de a face sex al unei Fecioare, pentru că acesta este în continuă schimbare. Totul depinde de moment şi de partener. La început Fecioara rămâne rezervată. Poate evita să facă sex oral, până ce nu intră într-o relaţie serioasă, pentru ca mai apoi să îi arate o cu totul altă faţă partenerului. Fecioara asociază sexul cu un joc de putere în care este satisfăcută atunci când găseşte pe cineva suficient de puternic încât să o domine.

Balanţă: stilul senzual


Atunci când faci sex cu o Balanţă ai impresia că partida este inspirată dintr-un film. Acest nativ este foarte creativ, mai ales în timpul preludiului şi nu îl deranjează să experimenteze în timpul sexului, dar mai mult la iniţiativa celuilalt. Are o slăbiciune pentru afrodisiace, în special pentru uleiurile de masaj, pe care le foloseşte pentru a spori senzaţiile atingerilor. Balanţa rămâne un nativ dezinhibat în pat, atâta timp cât nu se pierde bunul gust.

Scorpion: stilul vulcanic


Scorpionul are un stil vulcanic de a face sex, căci se implică şi fizic şi emoţional. Nu numai că este un partener de cursă lungă, dar are şi multă imaginaţie. Uneori sare peste preludiu şi pare direct şi plin de forţă, dar alteori îl duce la extrem, pentru a-şi tachina partenerul. În ambele cazuri el este cel care domină partida. Îi place în mod deosebit sexul oral, pe care îl practică atât ca aperitiv, cât şi ca desert. Iubeşte sexul şi adoră să îşi exprime iubirea prin sex.

Săgetător: stilul inovator


Săgetătorul are cea mai vastă cultură sexuală, pentru că experimentează ca nimeni altul. Tocmai de aceea, îi recunoşti stilul de a face sex dintr-o mie. El este cel care răspunde oricărei provocări, chit că este vorba de o poziţie sexuală complicată sau de un loc riscant în care să se petreacă partida de sex. Este foarte dezinhibat, aşa că vine în pat cu vorbe murdare, jucării erotice şi fantezii inedite. Săgetătorul este genul de partener care, ori scandalizează, ori deschide noi orizonturi.

Capricorn: stilul dinamic


Carpricornul este mai degrabă dinamic, decât creativ. În pat dispune de multă energie fizică, aşa că nopţile pline de pasiune îl caracterizează. Preferă partidele lungi de sex, în care nu face multe experimente şi nu schimbă des poziţiile de sex, dar în care îl copleşeşte pe celălalt cu sărutări şi atingeri întreaga noapte. Totodată, Capricornul apreciază luxul, pe care îl aduce şi în pat, chit că investeşte într-o lenjerie din mătase sau într-un vin vechi.

Vărsător: stilul neconvenţional


Vărsătorul separă complet sexul de emoţii, de aceea el nu face niciodată dragoste, ci sex. Acest nativ preferă să aducă distracţia în dormitor, dar şi ideile sale originale, motiv pentru care stilul Vărsătorului este unul neconvenţional. De la el te poţi aştepta să te surprindă cu o tehnică pe care doar el o ştie. Detestă să planifice sexul, aşa că iniţiază partidele în contexte neaşteptate, cum ar fi în liftul blocului, în loc să aştepte până să ajungeţi acasă.

Peşti: stilul romantic


Pentru Peşti sexul este un instrument al cunoaşterii, chit că este vorba de propria sexualitate sau de cea a partenerului. Acest nativ este curios să afle care sunt fanteziile celuilalt, pentru a vedea dacă cei doi au o viziune compatibilă. Potrivirea în pat este importantă pentru Peşti. Odată ce şi-au găsit partenerul potrivit transformă sexul într-o experienţă fizică şi spirituală. Acest nativ adoră să joace rolul seducătorului, care are de trecut obstacole în atingerea plăcerii sublime.


 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu