Recomandari

Top-RK
Rss

Descoperire uimitoare: toti presedintii SUA au un stramos comun!

Publicat de Dark Spinning Shadow | Etichete: Ioan fara de Tara, Obama, presedinte, Robin Hood, SUA, USA | Posted on 2 aug. 2010

Ceea ce n-au reusit inteleptii, a realizat, se pare, o fetita de 12 ani din America. Ea a aflat ca aproape toti presedintii Statelor Unite au un stramos comun - nu unul oarecare, ci regele englez Ioan fara de Tara, adversarul lui Robin.
Copila s-a folosit de o metoda pe care specialistii in genealogie nu o aplicasera pana acum. Ca bonus, a descoperit si ca ea insasi este ruda indepartata cu Obama.
Fetita de 12 ani a inceput prin a-si alcatui propriul arbore genealogic, apoi i-a venit ideea de a-i cauta originile lui George Washington. A descoperit cu surprindere ca sefii de la Casa Alba au un stramos comun, de peste ocean.
Ioan fara de Tara, monarhul englez a domnit intre 1199 si 1216 si a primit porecla de Ioan fara Tara pentru ca a pierdut teritorii insemnate in favoarea Frantei. A ramas insa in cultura populara drept regele uzurpator din legenda lui Robin Hood, fratele lui Richard Inima de Leu.
Un singur presedinte al Statelor Unite, Martin van Buren, nu-l are insa ca stramos, sustine fetita. Ea a mers, se pare, cu un pas mai departe decat specialistii in genealogie, stabilind si descendenta pe linie materna a liderilor americani.
Copila are si propriul motiv de a se mandri, pentru ca descoperit si ca ea este vara de gradul al 18-lea cu actualul presedinte, Barack Obama.
Pentru moment, istoricii nu s-au pronuntat cu privire la descoperirea fetitei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu