Recomandari

Top-RK
Rss

DJ TIESTO este Privilege Ibiza!

Publicat de costyx21 | Etichete: dj testo, dj tiesto, tiesto dj, tiesto privilege ibiza | Posted on 2 apr. 2010

Are sens sa vezi in cele mai mari cluburi ale lumii, cei mai mari DJ-ii. Starul trance Tiesto si-a gasit locul in clubul Privilege din Ibiza. Rezidenta din 2010 o urmeaza pe cea de anul trecut si pare sa se desfasoare in acelasi mod - fiecare noapte de luni va apartine olandezului zburator si publicului sau.

Anul trecut Tiesto si-a tinut petrecerile cu "casa inchisa", peste 9.000 de oameni au fost in Privilege, in fiecare saptamana din 8 iunie pana pe 27 septembrie.
Pentru 2010, putem paria, rezidenta lui Tiesto va fi highlight-ul sezonului de party din Ibiza.
Aparitiile live ale lui Tiesto au trecut la un alt nivel; acum este vorba de un spectacol TOTAL - milioane de euro investiti in echipamente, lumini, totul a fost atent pregatit pentru cele 16 saptamani ale sezonului din 2010. "Aceasta productie a fost realizata special de clubul Privilege pentru Tiesto. Nu veti gasi in alta parte asa ceva", a declarat o sursa apropiata DJ-ului.
Pentru acest sezon si DJ-ul a facut pregatiri speciale, in set-urile de club va include piesele de pe noul sau album de studio, la care va adauga recentele remix-uri.
Deci... DA!!!  sursa VibeFM

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu