Recomandari

Top-RK
Rss

SUPER VIDEO Becali ii cearta pe stelisti cu gura plina!

Publicat de Dark Spinning Shadow | Etichete: Becali, becali ii cearta pe stelisti, Elena Udrea, Turcia, Uniunea Europeana | Posted on 6 feb. 2010

Gigi Becali a fost retinut 3 ore pe aeroport, in Turcia. A mers la meciul Stelei doar cu pasaportul de euro-parlamentar. Gigi nu si-a dat seama ca Turcia nu este in Uniunea Europeana. Elena Udrea l-a ajutat pe Gigi sa scape de turcii care au vrut sa-l trimita pachet in Romania.


Becali a trecut cu greu de vama si s-a dezlantuit la amicalul Stelei, unde s-a ospatat cu miel, capra, masline, branza si cartofi.

Gigi a zburat cu un avion privat si pentru ca din Antalya merge direct la Strasbourg a crezut ca ii e de ajuns pasaportul de europaralmentar. Nu i-a mers cu turcii, care l-au retinut 3 ore.

Becali a ajuns la meciul Stelei cu Rijeka de-abia in minutul 30. Un sfert de ora a rezistat. A vazut amicalul de la o loja ca-n Pipera. Turcii i-au intins in spatele portii lui Zapata o masa plina de bucate. Intre doua inghitituri, Becali i-a luat la rost pe stelisti.
Croatii i-au indeplinit dorinta. Gigi a vazut un gol, dar in poarta Stelei. A plecat suparat si inghetat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu