Recomandari

Top-RK
Rss

Sean Penn in inchisoare?

Publicat de RaideN | Etichete: inchisoare, paparazzi, sean penn | Posted on 20 feb. 2010


Sean Penn risca sa ajunga pentru 18 luni in spatele gratiilor, in urma unei altercatii cu un paparazzo, ce a avut loc in toamna anului trecut
Potrivit unui purtator de cuvant al procuraturii din Los Angeles, actorul l-a lovit pe paparazzo si i-a stricat aparatul de fotografiat. Incidentul din octombrie 2009 a fost filmat si difuzat pe site-ul TMZ.com.

Pedeapsa maxima pentru acest gen de delict este de 18 luni de inchisoare, potrivit Los Angeles Times. Actorul in varsta de 49 de ani se va prezenta in fata instantei pe 22 martie.

Sean Penn, castigator a doua premii Oscar pentru rolurile din peliculele "Mystic River" si "Milk", nu este la primul incident de acest fel, fiind cunoscut pentru dispretul fata de paparazzi. Astfel,  In 1987 a fost condamnat la 60 de zile de inchisoare dupa ce a lovit un ajutor de platou care si-a permis sa-l fotografieze.

In tecut, Penn a fost de asemenea sub supraveghere pentru ca ar fi lovit un cantaret, la un club de noapte, deoarece a crezut ca acesta ar fi sarutat-o pe Madonna, sotia sa la acel moment. In 1985, Penn a primit o alta sentinta de inchisoare cu suspendare, dupa ce a pledat nevinovat la acuzatiile potrivit carora ar fi atacat doi jurnalisti britanici, care au incercat sa o fotografieze pe Madonna.

Preluare de pe 9am.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu