Recomandari

Top-RK
Rss

Fostul căpitan al Stelei: "Prea mult tam-tam cu Karamyenii"

Publicat de FloriQUE | Etichete: fan steaua, fc rostov, ghionea, Karamyan | Posted on 4 feb. 2010




Aflat cu FC Rostov în Antalya, Sorin Ghionea a declarat, într-un interviu acordat Prima TV, că e sceptic în privinţa fraţilor Karamyan, că nu-i vede drept salvatorii echipei şi că e curios să afle dacă vor rezista presiunii lui Gigi Becali şi a tot ceea ce înseamnă Steaua.

Ghionea s-a adaptat la noua sa echipă, FC Rostov, declarându-se mulţumit de condiţiile pe care le-a găsit la formaţia rusă. "Sper să nu-l dezamăgesc pe domnul Protasov şi să avem rezultate", a declarat el în cantonamentul din Antalya. Cam atât despre actuala sa echipă. Discuţia se înfiripă însă rapid atunci când vine vorba despre trupa din Ghencea.

"Petre Marin merită să fie căpitan"

"Cei de la Steaua au rămas prietenii mei. În primele două-trei zile mi-a fost greu fără ei. Sper ca în martie să îmi aduc şi familia în Rusia", a precizat fostul stelist. Banderola pe care a purtat-o în Ghencea a fost încă o dată un subiect în care Ghionea şi-a spus tranşant punctul de vedere. "Petre Marin merita să fie căpitan la Steaua şi când eram eu, şi când erau alţii acolo, pentru că e un exemplu şi pe plan fotbalistic, şi extrasportiv. E matur şi bine pregătit. Joacă mai bine ca la 25 de ani şi cred că va mai evolua încă trei ani", a declarat el.

"Karamyenii să demonstreze pe teren"

Ghionea s-a arătat sceptic în privinţa recentelor achiziţii de la Steaua. "S-a făcut mare tam-tam cu venirea fraţilor Karamyan, dar vor trebui să demonstreze pe teren că merită să joace la Steaua. Vor simţi pe pielea lor ce înseamnă presiunea publicului şi a rezultatelor. Nu le va fi uşor! Steaua nu se compară cu niciun club din Liga I", a punctat fostul lider al vestiarului roş-albastru. El crede că fostei sale echipe îi lipsesc omogenitatea şi poate jucătorii care făceau sacrificii.

250 de mii de euro va câştiga Ghionea la Rostov în fiecare dintre cei trei ani de contract

Înainte erau fotbalişti care jucau accidentaţi sau cu infiltraţii numai ca să ajute echipa. Asta trebuie să facă orice jucător care e acum la Steaua. Să pună pe primul plan fotbalul şi apoi viaţa privată
Sorin Ghionea, fundaş FC Rostov

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu