Recomandari

Top-RK
Rss

Salam: ”Trebuie să ne arătăm valoarea şi m-am ambiţionat foarte tare”

Publicat de Dark Spinning Shadow | Etichete: Eurovision, finala eurovizion, Florin Salam, salam | Posted on 26 ian. 2010

Eliminarea din finala Eurovisionului a renumitului manelist Florin Salam a iscat un adevărat scandal după ce compozitorul celor două piese ale cântăreţului a afirmat că juriul a l-a respins pe criterii rasiale.
 Florin Salam a declarat în cadrul emisiunii Acces Direct că nu este convins că într-adevăr a fost eliminat din cauza etniei, dar tinde să creadă acest lucru.
"Nu ştiu ce să cred. Ştiu doar că ţiganii au cele mai bune voci. Cum în  America negrii domină muzica, ar trebui să fim şi noi sprijiniţi. Noi ăştia care suntem iubiţi trebuie să stopăm ura asta împotriva maneliştilor. Dar cand vine cineva care spune stop, esti ţigan, noi ce să facem. Aşa a vrut Dumnezeu să fac eu primii paşi. Trebuie să ne arătăm valoarea şi m-am ambiţionat de 20 de ori mai tare", a declarat manelistul.
Mai mult, compozitorul pieselor pe care le-a cântat Salam, Marian Colcea, susţine că o persoană - a cărei identitate a refuzat să o facă publică- i-a povestit că Marina Almăşan, membră a juriului, ar fi spus că un ţigan nu poate merge la Eurovision.
"Cineva mi-a declarat că Marina Almăşan a zis 'Cum să trimitem un ţigan la Eurovision', a spus Colcea
Pe de altă parte Corina Dorian, membră a juriului, a negat că la baza deciziei ar fi stat etnia lui Salam.
"Nu este adevărat, nu a fost deloc rasism. Marina Almăşan a spus 'să privim lucrurile fără prejudecăţi'. Mie mi-a plăcut foarte mult combinaţia de voci. Este fenomenală piesa. Nu au fost discuţii despre rasism", a spus Corina Dorian.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu