Recomandari

Top-RK
Rss

Mutu risca 4 ani de suspendare pentru DOPAJ!

Publicat de FloriQUE | Etichete: 4 ani suspendare, adrian mutu, dopaj, droguri, fiorentina, italia | Posted on 28 ian. 2010

SOC in Italia! Adrian Mutu a fost depistat pozitiv in urma unui test antidoping efectuat la 10 ianuarie 2010, dupa meciul cu Bari, din campionatul Italiei, a anuntat Comitetul Olimpic Italian (CONI).

Stupoare in Italia! Adrian Mutu a picat testul antidoping efectuat dupa meciul cu Bari din Serie A, in care a dat gol. Mutu poate primi 4 ani de suspendare pentru ca a luat o pastila de slabit interzisa! Adrian Mutu a fost depistat pozitiv cu sibutramina, o pastila care anuleaza efectele foamei.

CONI a anuntat ca testul a fost facut de laboratorul din Roma

Partida Fiorentina - Bari s-a disputat la 10 ianuarie si s-a incheiat cu scorul de 2-1, pentru echipa gazda. Mutu a fost titular in acel meci si a marcat in mintul 38, aducand egalarea pentru Fiorentina.

Potrivit Gazzetta dello Sport, sibutramina este o substanta care reduce senzatia de foame. Publicatia italiana scrie ca Mutu, care este recidivist, risca, potrivit Codului Mondial Antidoping, o suspendare pe o perioada cuprinsa intre un an si patru ani.

"Sunt socat, nu ma asteptam la asa ceva" - a declarat Pantaleo Corvino, directorul sportiv de la Fiorentina, imediat dupa aflarea vestii.

Mutu a mai fost suspendat 9 luni pentru consum de cocaina in 2004.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu