Recomandari

Top-RK
Rss

Mesaje de Anul Nou si Revelion - partea a doua

Publicat de RaideN | Etichete: 2009, 2010, anul nou, mesaje, mesaje de anul nou, mesaje de revelion, revelion | Posted on 31 dec. 2009

Sunt obosit si mi-e sila sa editez prima postare asa ca fac una noua pentru inca un calup de urari. Enjoy!

Viata sa iti fie Numai bucurie Sfanta Sarbatoare Numai inaltare Anul care vine Numai roduri pline.
Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. La multi ani!
Ieri e istorie, maine e mister, azi e un dar. Un dar de impartit cu restul. La Multi Ani si Un An Nou Fericit!
Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire, Si cu multa fericire!
Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Multi Ani!
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Noul an sa fie presarat cu realizari remarcabile, impliniri, sanatate, fericire si bafta!
Ultimele zile ale anului sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului! 2008 este aproape sa-si deschida primele file albe, necunoscute. Va doresc sanatate, bucurii si impliniri!
Iti doresc atitea clipe fericite cati fulgi de nea intr-o iarna ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace si liniste in suflet si cu multa dragoste in inima.
Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfarsitul volumului sa-l cititi cu bucurie.
La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul!
Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!
Nu iti doresc sa ai puterea de a crede in Noul An, ci puterea si rabadarea de a astepta schimbarile ce vor sa vina. Credinta si rabdarea merg mana in mana. La multi ani!
Fie ca bucuriile si gandurile frumoase ale prezentului sa devina amintirile frumoase ale viitorului. Craciun fericit! Sa fii iubit(a)!
Catelus cu parul cret / sa ai jeep-ul in cotet / sa ai vila cu piscina / pe Madonna ca vecina / o lopata pentru bani / La anul si La Multi Ani!
Sa primim odata cu uratorii si lumina, caldura, linistea, dragostea si impacarea celui nou, veselia si viata. Ca iarba sub zapada, ca fulgul in zbor sa primim speranta unui an nou. La Multi Ani!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu