Recomandari

Top-RK
Rss

Fotografia care ar fi putut schimba cursul istoriei, un fals

Publicat de FloriQUE | Etichete: fals, iaht, John F. Kennedy, Playboy, poza | Posted on 29 dec. 2009


Site-ul TMZ a obţinut o fotografie care nu a mai fost publicată până în prezent şi în care, potrivit reporterilor, este înfăţişat fostul preşedinte american John F. Kennedy în timp ce se relaxa pe un iaht, alături de mai multe tinere în pielea goală. Ulterior, mult discutata imagine s-a dovedit a fi nici mai mult nici mai puţin de o fotografie preluată din celebra revistă pentru bărbaţi, "Playboy".

Potrivit celor de la TMZ, imaginile datează de la mijlocul anilor '50 şi arată două tinere complet dezbrăcate sărind în apă şi alte două femeie făcând plajă nud pe puntea superioară a vasului. Mai jos, întins la soare
, se află un bărbat despre care reporterii spun că este John F. Kennedy.

Fotografia originală este destul de deteriorată, însă a fost supusă testelor cu raze X şi a fost scanată pentru a fi depistate eventualele trucaje. Experţii care au participat la analiză au ajuns cu toţii la o sigură concluzie: fotografia nu a fost supusă niciunei modificări.

"Poza a fost realizată pe o hârtie fotografică folosită prin anii '50. Pelicula de la suprafaţa hârtiei prezintă numeroase fisuri, semn al trecerii timpului şi al manipulării", a declarat pentru TMZ profesorul Jeff Sedlik, expert fotograf criminalist.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu