Recomandari

Top-RK
Rss

Best of Deepside Deejays!

Publicat de costyx21 | Etichete: Beautiful Days, Dave Pryce, Deepside Deejays Feels So Good, Deepside Deejays Secret Ride, Deepside Deejays Zummer, Nick Kamarera, Over And Over Again, Summer In Your Eyes, Vibearena, Victor de la Pena | Posted on 22 dec. 2009



Am vrut sa fac un remember pentru una dintre cele mai bune trupe de deejay de la noi din tara! Bafta in continuare, faceti o treaba minunata!

Biografie:

Deepside Deejays sunt: Vibearena (MC), Nick Kamarera (DJ), Victor de la Pena (voce) si Dave Pryce(clape). Cei patru baieti se cunosc de mult timp si au mai lucrat impreuna, dar nu in aceasta formula.

Nick Kamarera e un DJ cunoscut in Romania inca din 1995 cand a inceput sa mixeze in cluburile din orasul natal, Timisoara, alaturi de nume mari pe plan international precum Voodoo si Tommy Serano, Azzido Da Bass, DJ Jurgen, Boris Cantero, Sterbinszky (Ungaria), Oliver McGregor, Saeed si Palash, James Zabiela. Ca producator este cunoscut pentru remixuri precum Chicanos - Maleya, Allexinno - Sunrise 5 AM, Red Carpet - Allright, Shakedown - At Night, Crazy Loop - MM-MA-MA, Chris Lawyer si Thomy - We Gonna Feel It.
Dave Pryce este compozitor, producator si remixer. Pana la 18 ani a studiat pianul si clarinetul. La 14 ani s-a alaturat trupei rock "Teen Spirit", o trupa din orasul natal foarte cunoscuta. Mai tarziu si-a schimbat stilul si a fondat o trupa de hip-hop "The Mask". Intre timp si-a continuat studile la Academia de Muzica din Bucuresti, invatand mai multe despre muzica clasica si moderna. A inceput sa produca cantece pentru diversi artisti din Romania care au devenit hituri in intreaga tara. Unele din productile lui au devenit hituri internationale precum Geo da Silva - "I'll Do You Like a Truck".
Victor de la Pena a absolvit Academia Nationala de Muzica din Bucuresti, sectia pian. A studiat toate genurile muzicale, a fost profesor de muzica si a produs piese pentru cei mai cunoscuti artisti din Romania. Si-a facut temele ca inginer de sunet si astfel si-a imbunatatit tehnica de a compune, de a mixa si de a masteriza. Mai tarziu si-a descoperit latura de entertainer asa ca a inceput sa lucreze ca MC in cluburi, prezentand noile hit-uri si comunicand cu publicul.
Cand au realizat ca au potential in domeniul muzicii house, cei 4 s-au reunit si au inceput sa produca si sa remixeze hituri internationale. Dupa ce au castigat competitia de remixuri organizata de label-ul Toolroom Records (Mark Knight, Funkagenda, Dave Spoon, Dirty Vegas), Deepside Deejays au continuat sa participe la competitii internationale de gen.
In ianuarie 2009 Deepside Deejays au castigat concursul Gfab Records remixand piesa "Get Shaky" a faimosului producator Ian Carey. Multe alte premii au urmat.
Enumeram cateva remixuri oficiale pentru care sunt cunoscuti: Martin Solveig - One.2.3.Four (Deepside Deejays Remix), Jay C Feat. Nathan Thomas - Multiply (Deepside Deejays Remix), Soul Avengers - Heard It All Before (Deepside Deejays Remix), John Dahlback - Everywhere (Deepside Deejays Remix), Ian Carey - Get Shaky (Deepside Deejays Remix), Dirty South - Minority (Deepside Deejays Remix), Mark Farre - Supreme (Deepside Deejays Remix), Looptroop Rockers - Naive (Deepside Deejays Remix), Federico Epis - Sensations (Deepside Deejays Remix).

Acum o sa incep Remember-ul:
O sa incep cu melodia Summer In Your Eyes, poate prima melodie semnata Deepside Deejays:



Primul hit al celor de la Deepside Deejays cu un super clip, Beautiful Days:



Si pentru ca a fost o melodie foarte ascultata o sa pun si un clip facut in Bamboo sa vedeti ca nu va mint:
NEBUNIE



Si un clip din Muntenegru:



Urmatoarea melodie superba, Nick Kamarera & Deepside Deejays - Secret Ride, pacat ca nu au facut un clip pentru aceasta melodie:



Urmatorul hit din colectie este Hold you, tot cu clip celebru:



Urmeaza premiul pentru cei mai buni DJ ”Best DJ @ Romanian Music Awards: Nick Kamarera & Deepside Deejays” :



Urmeaza  Deepside Deejays : Zummer ZU  (Vara Asta Este ZU) melodie facuta special pentru radio ZU:





Urmeaza o piesa in colaborare cu cei de la DJ Project , Over And Over Again:



Un Teaser care imi place mult:



Urmeaza o colaborare socanta cu Alex Velea si  Grasu XXL pentru Around The World:



Si in incheiere am sa pun ultima melodie, care sper sa devina un hit, o melodie clasica celor de la Deepside:
Feels So Good



RaideN edit: mai adaug eu o melodie foarte fumoasa si reprezentativa pt. house-ul romanesc: Deepside Deejays-Godfather's Mood






Sper ca va placut remember-ul si imi cer scuze pentru ca nu este chiar complet!!!
O sa fac in continuare astfel de ”REMEMBER”!

1 comentarii:

RaideN spunea...

Bravo, Cosmine. Frumoasa initiativa.

Trimiteți un comentariu