Recomandari

Top-RK
Rss

Vor sa scoata cam-urile si ts-urile de pe torrente

Publicat de RaideN | Etichete: avi, cam, cinema, Download, movie, telesync, torrent, Torrent Leech, ts | Posted on 4 oct. 2009

Sharp şi Institutul de Informatică japonez au dezvoltat un dispozitiv ce se montează în spatele ecranului de cinema şi care, prin nişte găuri minuscule, emite impulsuri luminoase în infraroşu - invizibile pentru ochiul uman însă dăunătoare senzorilor de pe camerele foto şi video. Înregistrările vor fi astfel practic imposibil de vizionat, chiar şi de către marii masochişti ai "cam-urilor" sau telescreener-elor".
Astfel, o parte semnificativă din conţinutul răspândit pe torente şi reprezentat de filme înregistrate cu camera direct din cinematograf ar putea dispărea, cel puţin în cazul viitoarelor producţii.
Panourile actuale nu vor suporta modificări căci ele sunt deja prevăzute cu orificii pentru propagarea sunetului. Cu toate acestea, nu se ştie când proiectul va fi pus în practică. Ceea ce se cunoaşte în schimb este că pierderile suportate de cineaşti din cauza filmărilor neautorizate din săli şi apoi distribuite pe Internet se ridică la 3 miliarde de dolari anual, conform American Film Institute. Aşadar, există motive pentru trecerea de la vorbe la fapte.

Asa va arata filmul inregistrat:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu