Recomandari

Top-RK
Rss

Jay Ko - Crazy!

Publicat de costyx21 | Etichete: City Club, Cotton, Crazy, hit, Jay Ko, Ramses in Timisoara, Stage Club in Busteni | Posted on 5 oct. 2009

Am aici pentru tine o melodie mai veche, dar care suna bine. Si pe buna dreptate, intrucat piesa Crazy a lui Jay-Ko suna chiar bine: este atent lucrata, bine mixata si masterizata (cel putin versiunea radio) si in plus, vocea solistei suna foarte bine cu aranjamentul muzical.
Stilul melodiei este house-dance-club-ul care se poarta recent pe la noi si care, din pacate a cam inceput sa plictiseasca audienta.
Acum, sa vorbim putin de producator: Jay-Ko este din Sibiu, este dj si in ultimul timp a mixat prin foarte multe locatii cum ar fi Stage Club in Busteni, Cotton, Ramses in Timisoara, City Club si inca multe altele. Duminica Jay Ko a mixat si
intr-un club din Ploiesti.

Pentru mai multe informatii despre Jay-Ko ii poti vizita blog-ul pe care ii vei gasi si cv-ul care ii demonstreaza aptitudinile.

Dar intorcandu-ne la piesa Crazy, poate ar fi mai bine sa o asculti. Sunt mari sansele sa-ti placa pentru ca te asigur, este foarte buna:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu