Recomandari

Top-RK
Rss

Guardiola socheaza: "Il vreau in teren pe David Villa"! VEZI ce probleme are Barcelona!

Publicat de Dark Spinning Shadow | Etichete: argentina, Barcelona, David Villa, Guardiola, Messi | Posted on 17 oct. 2009

Guardiola nu poate sa doarma inaintea meciului nebun de duminica de pe Mestalla, impotriva Valenciei. Antrenorul Barcelonei nu poate conta pe Henry dar socheaza si spune ca il vrea in teren pe David Villa.


“Sper ca David Villa sa joace in meciul de duminica. Vreau ca cei mai buni jucatori ai Valenciei sa fie in echipa. Sper ca Zigic sa fie in teren, insa cred ca in locul lui o sa intre Villa. Este cel mai greu meci al anului. Valencia o sa fie ajutata de suporteri, care vor lupta impreuna cu echipa. Asta o sa ne forteze sa aratam ce putem”
Guardiola nu poate conta pe Henry, care s-a accidentat in meciul nationalei Frantei. Omul care anul trecut a inscris de 4 ori in poarta Valenciei are nevoie de 10 zile de recuperare. “Este un jucator important pentru noi. Asa se intampla in fotbal. Acum este in refacere”, a declarat Guardiola.

Messi nu o duce nici el prea bine. Pustiul minune al Barcelonei este obosit dupa ce a pus umarul la calificarea Argentinei la CM din 2010. Este foarte probabil ca el sa fie in teren, in meciul cu Valencia.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu